Søk

logo

Meny

 • Jan Volsdal

  Styrets leder, aksjonærvalgt.

  Jan Volsdal er utdannet innen industriell økonomi ved NTNU.  Han ble tilsatt som Adm. direktør i Torghatten AS i september 2023 og kom fra stillingen som Adm. direktør i busselskapet Nobina. I oktober 2023 ble han valgt inn som som styrets leder i Torghatten Midt AS. Jan har også hatt lederstillinger i Posten, Bring og Ringnes.

   

 • Øyvind Lund

  Styremedlem, aksjonærvalgt.

  Øyvind Lund er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han er i dag Adm.direktør i Bastø Fosen AS og har innehatt denne stillingen fra 2014. Han har i dag flere styreposisjoner i datterselskaper av Torghatten AS. Med virkning fra 1. mars 2022 ble han valgt inn som styremedlem i det nye fusjonerte selskapet Torghatten Midt AS.

 • Grete Rekkebo Brovoll

  Styremedlem, aksjonærvalgt.

  Grete Rekkebo Brovoll er økonomidirektør i Torghatten ASA. Hun er utdannet revisor fra Norges Handelshøgskole. Hun startet i 2007 som konsernregnskapssjef i konsernet og gikk i 2010 over i stillingen som økonomisjef. Hun har tidligere jobbet som statsautorisert revisor i Inter-revisjon og KPMG. Hun innehar flere styreposisjoner i datterselskaper. Med virkning fra 1. mars 2022 ble hun valgt inn som styremedlem i det nye fusjonerte selskapet Torghatten Midt AS.

 • Charlotte Sundblad

  Styremedlem, ansatt valgt.

  Charlotte Sundblad er skipsfører på MF Munken i sambandet Flakk - Rørvik. Hun ble valgt inn i styret som representant for de ansatte i mars 2024.

 • Monica Nyheim

  Styremedlem, ansatt valgt.

  Monica Nyheim er matros på MF Lagatun i sambandet Flakk-Rørvik.
  Hun ble valgt inn i styret som representant for de ansatte i mars 2024.

 • Frode Halvei

  Styremedlem, ansatt valgt.

  Frode Halvei er maskinsjef på MF Munken i sambandet Flakk-Rørvik.
  Han ble valgt inn i styret som representant for de ansatte i mars 2024.