Søk

logo

Meny

 • Mariann Grønseth

  Adm. direktør

  Mariann Grønseth har mange års erfaring innen HR, rekruttering samt personal- og driftsoperativ ledelse fra sine tidligere arbeidsforhold i SAS, SAS Ground Handling, Stena Drilling Management AS og TrønderBilene AS. Mariann ble ansatt i FosenNamsos Sjø som Mannskaps- og HR-sjef i 2017 og senere som Drifts- og HR-sjef. Fra 1. mars 2022 tiltrådte hun stillingen som Region- og HR-direktør i det nye fusjonerte selskapet Torghatten Midt AS. Fra 16. mars ble hun konstituert som Adm. direktør i selskapet. Hun ble fast ansatt i stillingen fra 19. september.

  mariann.gronseth@torghatten-midt.no

 • Sindre Grytbakk Kluken

  Økonomisjef

  Sindre Grytbakk Kluken er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen i 2005. Han kommer fra KPMG hvor han jobbet som revisor fra 2006 og som manager fra 2011. Han tiltrådte stillingen som Økonomisjef i FosenNamsos Sjø AS i desember 2014. Denne stillingen er fra 1. mars 2022 videreført til det nye fusjonerte selskapet Torghatten Midt AS.

  sindre.kluken@torghatten-midt.no 

 • Joachim Ofstad Ness

  Prosjekt- og Utviklingssjef

  Fra 1. januar 2020 gikk Joachim Ofstad Ness over til ny stilling som Prosjekt- og Utviklingssjef. Han ble ansatt i selskapet som Teknisk inspektør i 2010 og har siden april 2012 og fram til 2020 vært Teknisk sjef. Joachim Ness er utdannet fra Sjøforsvaret, skipsteknisk linje ved Sjøkrigsskolen. Hans tidligere arbeidserfaring er fra Sjøforsvarets fartøyet samt ingeniørselskapet Reinertsen AS. Stillingen som Prosjekt- og Utviklingssjef er fra 1. mars videreført til det nye fusjonerte selskapet Torghatten Midt AS.

  joachim.ness@torghatten-midt.no

 • Ørjan Flenstad

  Regionleder - region sør

  Ørjan Flenstad har mange års erfaring innen den maritime næringen som navigatør og skipsfører. Er utdannet skipsfører på Ladehammeren tekniske fagskole. Har det meste av tiden vært offshore på både ankerhåndtering, konstruksjon, borerigger og har også erfaring som operasjonsleder i BOA Offshore. Startet i FosenNamsos Sjø som byggetilsyn på Flakk-Rørvik fergene og videre oppstart av rutekjøring og prosjektet med igangkjøring av ladeinfrastruktur. Startet i mars 2020 som operasjonsleder i FosenNamsos Sjø. Fra 1. mars 2022 tiltrådte han stillingen som Driftssjef ferge i det nye fusjonerte selskapet Torghatten Midt AS og fra 21. mars ble han konstituert som Regionleder i selskapet.

  orjan.flenstad@torghatten-midt.no

 • Albert Jensen

  Kvalitets- og Sikkerhetssjef

  Albert Jensen er utdannet fra Luftkrigsskolen og Forsvarets stabsskole. I tillegg har han kurs og videreutdanning innen kvalitetsstyring og prosjektledelse fra NTNU. Han har lang erfaring fra Luftforsvaret, bl.a. fra 131 luftving som sjef treningsskvadronen og leder kvalitetssikringsavdeling, og fra Luftkrigsskolen som kullsjef/studieleder. Han kommer fra stillingen som Seksjonssjef drift og kvalitet i AtB AS og tiltrådte som Kvalitetssjef i FNS 1. mars 2014. Fra 1. mars 2022 tiltrådte han stillingen som Kvalitets- og Sikkerhetssjef i Torghatten AS.

  albert.jensen@torghatten.no